портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Розпочався літній відпочинок дітей Донеччини у «Смарагдовому місті»

Опубліковано 06 червня 2024 року, 17:55 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

У Санаторно-курортному центрі соціальної реабілітації «Смарагдове місто», релокованому до с. Оринин Хмельницької області, стартувала літня зміна для 155 дітей з 21 територіальної громади області.

З перших днів діти занурилися в програму відпочинку, насичену заходами спортивного, виховного, розважального спрямування, тематичними днями, екскурсіями. Кожна дитина може знайти справу за інтересами – у центрі працюють гуртки музичного, художнього, хореографічного, комп’ютерного спрямування, спортивної секції.

До Дня пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії рф проти України проведено годину пам’яті «Дитячі мрії, розбиті війною» та майстер-клас з виготовлення голубів і янголів. Виготовлені поробки вихованці розвісили на деревах у парку села на згадку про маленьких українців, чиї життя були трагічно обірвані війною.

З нагоди  Всесвітнього дня довкілля в Центрі проведено еко-квест «Майбутнє України в наших руках». Учасники дізналися більше про природу, екосистему, екологічні проблеми та збереження довкілля.

Попереду канікули, сонце, чудові краєвиди та море друзів навколо! Бажаємо дітлахам гарного відпочинку та незабутніх вражень!