портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Розпочався обласний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України

Опубліковано 11 лютого 2020 року, 12:57 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

В області розпочато ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Для участі у конкурсі подано 250  робіт за 54 секціями та 12 науковими відділеннями.

Перший етап Конкурсу передбачав заочне оцінювання та рецензування науково-дослідницьких робіт, яке здійснювалось членами журі на предмет дотримання учасниками вимог щодо написання, оформлення та представлення учнівських науково-дослідницьких робіт. Другий етап Конкурсу - оцінювання навчальних досягнень учасників конкурсу із базових дисциплін, - відбувся 9 лютого у формі контрольної роботи у стінах Донецького національного технічного університету (м. Покровськ), Маріупольського державного університету (м. Маріуполь) та Донбаського державного педагогічного університету (м. Слов’янськ). Участь у заході взяли понад 240 талановитих школярів.

Третій, підсумковий етап обласного Конкурсу, відбудеться 14 та 15 лютого 2020 року. Переможці представлятимуть Донеччину на фінальному етапі у Києві.