портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Розпочався обласний форум до Дня молоді «В єдності наша сила: Донецька область»

Опубліковано 03 серпня 2023 року, 14:55 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

У межах заходу з 02 по 08 серпня 2023 року в кожній територіальній громаді області проводяться зустрічі молоді з керівниками військових адміністрацій в онлайн або офлайн форматі та опрацьовуються основні завдання та плани на наступний рік у сфері молодіжної політики, з огляду на виклики сьогодення та думку молоді.

Збільшення політичної і громадської участі молодих людей у прийнятті рішень на всіх рівнях, відновлення та модернізація молодіжної інфраструктури, молодіжне підприємництво та соціальне підприємництво, подолання травм, спричинених війною, а також соціальна інтеграція молоді в т.ч. й тих, хто перебуває зараз за кордоном — ці та інші теми підіймаються під час панельних дискусій у громадах.

Перші результати вже мають громади Дружківки та Великої Новосілки, де молоді люди разом із керівниками адміністрацій працювали над питаннями «Визначення внеску молоді в пришвидшенні Перемоги» та «Інтеграція молоді з деокупованих територій»

Узагальнені результати по області буде опубліковано в День молоді 12 серпня і будуть надані Міністерству молоді та спорту Україні для врахування в роботі на рівні держави.

Форум організований управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької обласної державної адміністрації в співпраці з Донецьким обласним дитячо-молодіжним центром.

За інформацією управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання