портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Розпочався тренінг «Посилення спроможності місцевих механізмів взаємодії в галузі протидії торгівлі людьми»

Опубліковано 22 червня 2023 року, 15:38 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

22 червня 2023 року розпочався дводенний тренінг «Посилення спроможності місцевих механізмів взаємодії в галузі протидії торгівлі людьми» у м. Дніпро. Тренінг проводиться у межах проєкту «Комплексне реагування з метою захисту осіб, постраждалих від торгівлі людьми, експлуатації, гендерно зумовленого насильства, а також тих, чиї права були порушені внаслідок війни, у Донецькій області», який реалізовується громадською організацією «Альянс за громадянські права» за сприяння Донецької облдержадміністрації, за підтримки МОМ та фінансування Агентства США з міжнародного розвитку USAID та Міністерств закордонних справ Норвегії.

До тренінгу долучилися представниці Білозерської, Покровської, Добропільської, Шахівської, Святогірської, Курахівської, Селидівської,  Новогродівської, Краматорської та Криворізької військових адміністрацій.

Під час тренінгу розглянуто такі питання:

- торгівля людьми: міфи, стереотипи та факти;

- масштаби торгівлі людьми;

- тенденції у сфері торгівлі людьми;

- торгівля людьми: причини та наслідки;

- торгівля людьми: групи ризику, стадії торгівлі людьми, основні ознаки торгівлі людьми;

- нормативно-правова база з протидії торгівлі людьми: міжнародне та національне законодавство;

- відмінності торгівлі людьми від інших форм порушення прав людини: порушення трудового законодавства, погані умови праці, нелегальне працевлаштування.

За інформацією управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації