портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Розвиваємо підприємництво Донеччини разом

Опубліковано 19 січня 2024 року, 14:04

Підтримка та розвиток підприємництва одна з найголовніших задач служби зайнятості, адже бізнес - це основа економічної стабільності країни. Фахівці Донецької обласної служби зайнятості активно працюють над популяризацією грантових програм серед мешканців регіону та їх залученням до підприємницької діяльності.

Наразі, одним з головних рушіїв розвитку бізнесу є державна програма «Власна справа», адже це не лише джерело фінансування, а й механізм мотивації для підприємців реалізувати свої ідеї. Вона надає можливості розпочати підприємницьку діяльність або розвинути вже існуючий бізнес. Саме цій тематиці була присвячена низка онлайн-заходів, які цього тижня провели фахівці Донецького обласного центру зайнятості рамках роботи «Коуч-майстерні».

До вебінарів долучилося 220 осіб, серед яких були люди, які мають бажання започаткувати власний бізнес, а також діючі підприємці. Учасники отримати конкретні поради щодо підготовки та подання заявок на отримання мікрогрантів, розробки бізнес-плану тощо. Це дозволить підприємцям та стартаперам краще зрозуміти, як ефективно використати доступні грантові ресурси для створення та розвитку власного бізнесу. Також до заходів долучились переможці попередніх етапів програми «Власна справа», які поділилися своїм досвідом отримання мікрогранту та підприємницької діяльності.

Більшість учасників проявили активність та зацікавленість. Вони ставили різноманітні питання щодо грантової програми та можливостей подальшого розвитку бізнесу.