портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Семінар з питань запобігання та протидії проявам корупції провели для посадових осіб низки структурних підрозділів ОДА та Державного архіву області

Опубліковано 23 жовтня 2021 року, 11:49 , Управління запобігання та виявлення корупції

Онлайновий семінар на тему «Застосування обмежень встановлених Законом України «Про запобігання корупції»  провело управління запобігання та виявлення корупції Донецької облдержадміністрації у п’ятницю, 22 жовтня.  

Слухачами семінару стали посадові особи департаменту  інвестиційно — інноваційного розвитку і зовнішніх відносин, департаменту агропромислового розвитку та земельних відносин, департаменту економіки, департаменту капітального будівництва, департаменту освіти і науки, департаменту охорони здоров’я, департаменту фінансів, управління автомобільного транспорту облдержадміністрації та Державного архіву області. 

Під час семінару були розглянуті наступні питання:

1. Закон України “Про запобігання корупції” про обмеження, які встановлені для державних службовців.

2.  Обмеження щодо одержання подарунку і запобігання одержанню неправомірної вигоди або подарунку та поводження з ними.

3. Обмеження щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності. Спільної роботи близьких осіб і обмеження після припинення діяльності, пов’язаної з виконанням функції держави..

Наприкінці учасникам семінару було запропоновано пройти тестування на обізнаність антикорупційного законодавства на тему «Застосування обмежень встановлених Законом України «Про запобігання корупції».