портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Семінар з питань підприємницької діяльності у селі Шахове

Опубліковано 18 травня 2018 року, 16:27

17 травня 2018 року на базі виконкому Шахівської сільської ради працівниками структурних підрозділів облдержадміністрації сумісно з представниками Донецького обласного центру зайнятості та Добропільського міського центру зайнятості за участі Донецького відокремленого підрозділу установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» відбувся семінар з питань підприємницької діяльності в сільській місцевості.

Під час зустрічі жителі Шахівської об’єднаної територіальної громади були ознайомлені з особливостями підприємницької діяльності в аграрній сфері, досвідом організації та реалізації обласної програми «Український донецькій куркуль», а також пілотного проекту із залучення до роботи членів малозабезпечених сімей та внутрішньо переміщених осіб в Миколаївській міській об’єднаній територіальній громаді.

Присутні на заході дізналися про грантові програми підтримки малого і середнього бізнесу, практичні аспекти організації підприємницької діяльності в малих і середніх сільськогосподарських товаровиробничих підприємствах галузей рослинництва, тваринництва та підтримку фізичних осіб для розвитку тваринництва з Державного бюджету України в 2018 році.

Протягом семінару відбувалося активне спілкування та обговорення проблемних питань, пов'язаних із зеленим туризмом, як одним із чинників економічного розвитку об’єднаної територіальної громади.

Надалі з метою підвищення рівня зайнятості населення за рахунок розвитку підприємницької діяльності фахівці облдержадміністрації планують відвідати і інші сільські та селищні об’єднані територіальні громади області.

Управління з впровадження реформ та децентралізації департаменту інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації