портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Школярі Донецької області – серед переможців всеукраїнського конкурсу малюнків «Мої права»

Опубліковано 13 липня 2020 року, 11:25 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Названі переможці ХІV Всеукраїнського конкурсу шкільних малюнків «Мої права», серед яких - учні закладів освіти Донеччини. 

Захід проводився до Міжнародного дня захисту дітей за підтримки Уповноваженого Верховної Ради України з прав дитини Людмили Денисової, Уповноваженого Президента України з прав дитини Миколи Кулеби, за участі офісу Ради Європи в Україні та координатора проектів ОБСЄ в Україні.

Цього року в конкурсі прийняли участь 9185 школярів. Від них надійшло 9731 малюнків. Найбільш активними виявилися дітлахи віком до 10 років. Їм належить 47% надісланих робіт.

Як зазначають організатори конкурсу, Донецька область опинилася серед лідерів за кількістю учасників заходу. Переможцями від Донетчини за результатами оцінювання конкурсних робіт стали учень Кальчицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Нікольської районної ради, 8-річний Димитро Чінкадзе та 13-річний Данило Попов, учень  Світлодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бахмутської районної ради. Вони посіли ІІ та ІІІ місце відповідно.

Катерина Степченко (Вугледарський НВК «Мрія») та Олег Васильченко (Світлодарська ЗОШ) отримали заохочувальні відзнаки.