портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Святогірську у рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру пройшов семінар «PROнавички майбутнього»

Опубліковано 13 липня 2020 року, 12:17 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Cемінар «PROнавички майбутнього» з підготовки обласних педагогів-тренерів пройшов у рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру у  місті Святогірськ.   

Спеціалісти Донецького обласного дитячо-молодіжного центру взяли участь у п’ятиденному семінарі з підготовки обласних педагогів-тренерів за методикою «PROнавички майбутнього», розробленою UNFPA України за підтримки Міністерства освіти й науки в Україні.

Ця програма спрямована на формування так званих «м’яких» навиків, які вважаються основними для самореалізації в сучасному світі: комунікація, співпраця, критичне й дизайн-мислення, вміння вчитись і адаптуватися до змін.

Програма ООН із відновлення та розбудови миру, яку реалізують чотири агентства ООН,  забезпечує пріоритетні потреби на сході України ще з початку збройного конфлікту навесні 2014 року. Програма спрямована на зміцнення громадської безпеки та соціальної згуртованості, підтримку відбудови економіки постраждалих від конфлікту громад і реалізацію реформ децентралізації влади та охорони здоров'я на підконтрольних уряду України територіях Донецької та Луганської областей.