портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Сімдесят сім дітей Донеччини направились на оздоровлення та відпочинок до дитячих центрів «Молода гвардія» та «Артек» на VІ тематичні зміни

Опубліковано 16 липня 2021 року, 16:53 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Сімдесят сім дітей Донецької області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, направились на VІ тематичні зміни до дитячих центрів «Молода гвардія» та «Артек». 

Так, 44 дитини з 15 липня - до державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія» м. Одеса на VІ тематичну зміну «Україна — єдина родина!» та 33 дитини з 16 липня - до державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек» на VІ тематичну зміну «Змінимо світ на краще». 

Основними завданнями зміни «Змінимо світ на краще» ДПУ «МДЦ «Артек» є повернення дітям України артеківської традиції міжнародних змін, можливості дружити та втілювати спільні миролюбні плани дітей різних країн і континентів. 

За часи Незалежності України ця традиція набула нового змісту і статусу. Її головною метою є консолідація зусиль дітей усього світу щодо забезпечення миру на планеті, захист їх прав і свобод, сприяння створенню рівних можливостей для всебічного розвитку особистості незалежно від географічної, соціальної або національної належності дитини. 

Головними подіями зміни стануть – Артеківський форум миру; Фестиваль країн світу; Практикуми «Як ми можемо взяти участь у сталому розвитку нашої країни»; Освітні стартапи «Зміни на краще»; Квест «Навколо світу за 80 хвилин»; Школа відеомейкінгу; Пленер «Мальовничі куточки моєї країни». 

Зміна триватиме 21 день. 

Наступна зміна в ДПУ «МДЦ «Артек» планується з 09 серпня 2021 року,     в ДП «УДЦ «Молода гвардія» - з 07 серпня 2021 року.

Для отримання путівок необхідно звертатися до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення рад територіальних громад, військово-цивільних адміністрацій за місцем проживання.  

Інші новини за темою