портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Соціальні та молодіжні центри Донеччини долучились до акції вшанування пам'яті загиблих від російської зброї дітей

Опубліковано 04 червня 2024 року, 15:04 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

4 червня, в День вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України, Донецький обласний дитячо-молодіжний центр, Донецький обласний соціальний центр матері та дитини, Донецький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями долучилися до зворушливої акції. 

На знак скорботи та пам'яті про маленьких українців, які стали жертвами жорстокої війни, діти разом з педагогами виготовили паперових янголів. Ці крихітні фігурки, створені з білого паперу, символізують чистоту та невинність загиблих дітей, а також віру в те, що їхні душі знайшли спокій на небесах.

Під час майстер-класу панувала атмосфера глибокої душевної єдності. Діти з увагою слухали розповіді про трагічні події війни, з щирим співчуттям складали білосніжні листки паперу в тендітних янголів та прикрашали ними дерева. 

Ця зворушлива акція стала не лише даниною пам'яті загиблим дітям, а й важливим кроком на шляху психологічної підтримки юних вихованців центру, які самі стали свідками та жертвами війни. 

Пам'ятаємо про кожну дитячу душу, обірвану жорстокістю!