портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Соціальний проєкт «Активні парки – локації здорової України» реалізується в шести громадах Донеччини

Опубліковано 18 липня 2023 року, 14:16 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації і Донецький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ведуть постійну роботу щодо розширення географії проєкту «Активні парки – локації здорової України», що ініційовано Президентом України.

У травні поточного року розпочали діяльність координатори соціального проєкту в Білозерській, Добропільській, Покровській та Селидівській громадах. Наразі до них долучилися Новогродівська та Мирноградська громади.

На локаціях «Активних парків» у Донецькій області вже відбулося понад 100 заходів. Координатори застосовують різні формати роботи: руханки, силові тренування, вправи на розтяжку, координацію і загальну фізичну підготовку, ігрові види спорту.

До спортивних заходів у рамках соціального проєкту охоче долучаються різні верстви населення, дорослі та діти.

ДОЦФЗН «Спорт для всіх» разом із мережею місцевих центрів надають всебічну допомогу координаторам у здійсненні їх діяльності.

Активна робота над реалізацією проєкту дозволяє не тільки покращити фізичний стан мешканців Донецької області, а й сприяти поліпшенню їх психіко-емоційного стану. Адже цей напрямок визначений Міністерством молоді та спорту України як один із пріоритетних.

За інформацією управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації