портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Спеціалісти управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької ОДА взяли участь у тренінгу для працюючих жінок «Я захищу свої права»

Опубліковано 05 листопада 2020 року, 17:19

Спеціалісти управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації взяли участь у тренінгу для працюючих жінок «Я захищу свої права», який відбувся 5 листопада. 

Захід організований ГО СМАРТА за підтримки Уряду Канади в рамках проекту «Жінки України: залучені, спроможні, незламні», що впроваджується організацією Пакт.

Тренерками виступили експертка у сфері гендерної політики, адвокаційних кампаній для захисту прав жінок та дітей, голова правління ВГО Центр «Розвиток демократії» Елла Ламах та експертка з трудового права, юристка ГО «Трудові ініціативи» Інна Кудінська.   

Під час заходу були обговорені питання щодо гендерної нерівності та проблем у сфері прав жінок, аналізу прикладів гендерно-чутливих послуг, дискримінації при прийомі на роботу,  основних гарантій для працюючих жінок, механізмів захисту порушених трудових прав тощо.