портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Спеціалізований спортивний коледж імені Сергія Бубки та Центр спортивної медицини з Бахмуту продовжують свою роботу на Полтавщині

Опубліковано 10 лютого 2024 року, 11:05 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

Про це під час брифінгу повідомив начальник управління фізичної культури та спорту Володимир Мицик.

Спеціалізований спортивний коледж імені Сергія Бубки релокований з Донеччини до м. Полтава. Він розташувався на базі Полтавського національного педагогічного університету. Зараз там повноцінно ведуться тренування та навчання. Студенти та учні мають гідні та безпечні умови для проживання, навчання під час воєнного стану. 

За словами спікера, на сьогоднішній день головна задача коледжу складається у підготовці висококваліфікованих спортсменів, які представляють збірну команду області і України на міжнародних змаганнях, а також отримання середньої базової освіти, підготовки бакалаврів у сфері фізичної культури і спорту. 

Разом зі спеціалізованим спортивним коледжем імені Бубки з Бахмута виїхав і Центр спортивної медицини. Спочатку він перемістився до Волинської області, а восени 2023 року створив відділення у Києві. Він допомагає проводити ретельні обстеження спортсменів, отримувати допуск до змагань.

Минулого року було проведено 124 медичних обстеження, 114 спортсменів допустили до змагань та провели 328 фізіотерапевтичних процедур.

Фото: Донецький обласний спеціалізований коледж спортивного профілю ім.С. Бубки