портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Співпраця служби зайнятості Донеччини та Mercy Corps: підтримка ветеранів та людей з інвалідністю

Опубліковано 22 серпня 2024 року, 17:55 , Донецький обласний центр зайнятості

Донецька область продовжує активно працювати над підтримкою найбільш вразливих категорій населення.

22 серпня 2024 року відбулася чергова зустріч між представниками Донецького обласного центру зайнятості та міжнародної гуманітарної організації Mercy Corps. Цього разу сторони зосередилися на обговоренні шляхів підтримки учасників бойових дій та людей з інвалідністю внаслідок війни.

Співпраця між службою зайнятості Донеччини та Mercy Corps розпочалася у травні 2024 року. Тоді сторони об’єднали зусилля для підтримки внутрішньо переміщених осіб та аграріїв регіону. Сьогоднішній фокус на ветеранах та людях з інвалідністю є логічним продовженням цієї взаємодії.

Під час зустрічі Наталя Адамова, в.о. директора Донецького обласного центру зайнятості, детально розповіла про спектр послуг, які служба зайнятості пропонує ветеранам та людям з інвалідністю. Вона також надала пропозиції щодо розширення програм гуманітарної допомоги та інших видів підтримки постраждалим від війни.

Mercy Corps, зі свого боку, представила свої плани щодо підтримки ветеранів та людей з інвалідністю. Організація працює над новим проєктом та планує розробити комплексні програми, спрямовані на соціальну адаптацію, професійну реабілітацію та фінансову підтримку людей вказаних категорій.

Mercy Corps – це міжнародна гуманітарна організація, яка з 2014 року працює в Україні, надаючи допомогу людям, постраждалим від війни на сході країни. Організація має великий досвід у реалізації програм підтримки вразливих категорій населення.