портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 22 серпня 2024 року, 19:55

🔹Внаслідок атак росіян на Донеччину в Бахмутському, Покровському та Краматорському районах є загиблі та поранені. Також зафіксовані руйнування житла та інших соціальних об'єктів в області. За добу росіяни 16 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 3174 людини, у тому числі 246 дітей.

🔸Координатор системи ООН в Україні відвідав Донецьку область і зустрівся з керівництвом облдержадміністрації. Говорили про евакуацію населення та потреби Донеччини.

🔹Х освітній конгрес Донеччини: виклики та перспективи професійної освіти. Головними темами секції стали підходи до підготовки кадрів, співпраця з роботодавцями та виклики, пов’язані з релокацією закладів освіти. Учасники також розглянули стратегічні плани розвитку професійної освіти на 2024-2025 роки.

🔸Фахівці Дружківського міського центру зайнятості побували у селі Софіївка. Там розповіли про отримання ваучерів на безкоштовне навчання, а також проходження професійної підготовки в закладах профтехосвіти ДСЗ. Особлива увага була приділена потребам людей з інвалідністю та ветеранів.

🔹Святковий марафон у «Смарагдовому місті»: Україна в серці кожної дитини. Напередодні Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності юні відпочивальники взяли активну участь у обласному марафоні «Жовто-синій нескорений стяг» та інших патріотичних конкурсах.