портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Співробітники Донецької ОДА передали дрони Силам оборони України

Опубліковано 01 жовтня 2024 року, 17:08

Співробітники управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Донецької облдержадміністрації з нагоди Дня захисника України долучились до акції, оголошеної громадськістю організацією UA Military robotics, метою якої було придбання дронів-камікадзе для Сил оборони України.

Частину коштів ГО UA Military robotics зібрала самостійно, частину - працівники управління та інших структурних підрозділів Донецької ОДА, завдяки чому вдалось передати 5 FPV-дронів для першого стрілецького батальйону 54 окремої механізованої бригади імені Івана Мазепи. Крім того, у співпраці з волонтеркою Ольгою Краско вдалось передати для потреб підрозділу квадрокоптер з тепловізійною камерою DJI Mavic 3 T та запасні батареї для FPV-дронів. Для підрозділу К-2 передано інверторний генератор потужністю 2,5 кВт.

«Це наша спільна війна, і захист рідної землі - спільна відповідальність. Тож кожен на своєму місці має робити для перемоги все, що від нього залежить. Сьогодні ці дрони - наш спільний внесок у допомогу Збройним Силам України. Ми всі щиро вдячні нашим героям, які вдень і вночі, часто ціною власного життя захищають нашу державу. Низький уклін вам, воїни!», - зазначила начальниця управління Ганна Фесенко.

Вона також подякувала кожному, хто долучився до збору коштів та наголосила, що кожен громадянин України має зараз на скільки це можливо підтримувати Сили оборони.