портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Концерт «Дякуємо вам» від Бахмутського коледжу культури і мистецтв

Опубліковано 01 жовтня 2024 року, 16:54 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

Військовослужбовців ЗСУ запросили на святковий концерт «Дякуємо вам» до комунального закладу «Бахмутський фаховий коледж культури і мистецтв ім. І. Карабиця».

Культурно-мистецький захід присвятили Дню захисників і захисниць України. Присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих Героїв – захисників та захисниць, які віддали життя за незалежність та територіальну цілісність України.

Під час концерту у залі панувала святкова та затишна атмосфера, яку для гостей організували студенти та викладачі коледжу. Для військовослужбовців лунали сольні номери, звучали українські народні твори, композиції вітчизняних та зарубіжних авторів.

По завершенні захисники та захисниці подякували студентському та викладацькому колективам коледжу за цікаву програму. Військові висловили свою повагу молоді, яка, незважаючи на складу ситуацію в Донецькій області, разом зі своїми викладачами релокувалась до більш безпечного регіону України, знайшла сили для продовження навчання та здійснення концертної діяльності.

Проведення саме таких заходів допомагає нашим воїнам тримати фронт, додає їм сил, надії та непохитності у правильності обраного шляху та незгасимої віри у Перемогу.

Дякуємо кожному нашому захиснику і кожній нашій захисниці за героїзм і справжній український бойовий дух, мужність і відданість своїй Батьківщині!