портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У «Смарагдовому місті» вшанували Захисників і Захисниць України

Опубліковано 01 жовтня 2024 року, 16:37 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

У cанаторно-оздоровчому центрі соціальної реабілітації «Смарагдове місто»  на Хмельниччині відзначили День Захисників і Захисниць України. Для вихованців центру, дітей пільгових категорій з Донецької області, організували низку цікавих та змістовних заходів.

Протягом тижня діти взяли участь у виховних годинах, підготували виставку  малюнків «Пишаємось Захисниками та Захисницями України», а також брали участь у майстер-класах з виготовлення оберегів та патріотичних листівок для наших військовослужбовців. 

Свої роботи вихованці «Смарагдового міста» надіслали до військової частини, де наразі проходить службу, захищаючи Донеччину, один з педагогів центру.

Справжньою родзинкою свята став фізкультурно-оздоровчий захід «Козацькі забави», де діти показали свої спортивні вміння, змагаючись у веселих конкурсах. Завершилося свято пікніком, під час якого учасники спробували справжній козацький куліш та співали патріотичні пісні.

Цей незабутній тиждень дав змогу дітям проявити свою творчість, підтримати наших Захисників і Захисниць, об'єднатися в атмосфері дружби та віри у Перемогу України.