портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Сполучення Слов’янськ – Краматорськ: на ділянці національної траси тривають роботи з планування узбіч та розділової смуги

Опубліковано 20 серпня 2018 року, 15:44

Між Слов’янськом та Краматорськом продовжується поточний середній ремонт ділянки автодороги загального користування державного значення Н-20 Слов’янськ – Донецьк – Маріуполь, км 5+050-км 10+305.

Після відновлення проїзної частини – укладання нового асфальтобетонного покриття – на об’єкті розпочато роботи з планування узбіч та розділової смуги. Згодом частину дороги, що розділяє зустрічні транспортні потоки, буде укріплено посівом багаторічних трав.

Додамо, що на ділянці у повному обсязі виконано роботи з ремонту застарілих періодично діючих водотоків – водопропускних споруд, розташованих під дорожнім насипом для відведення талої або дощової води. Також посадкові майданчики зупинок громадського транспорту облаштовано новим бортовим каменем (із пониженими бордюрами для безперешкодного доступу маломобільних груп населення).

Також проектом передбачено встановлення бар’єрного огородження у місцях розташування водопропускних споруд, заміну дорожніх знаків та нанесення дорожньої розмітки.  

Протяжність ділянки Слов’янськ – Краматорськ становить 5,2 км. Роботи виконує ТОВ «Славдорстрой» (замовник – Служба автомобільних доріг у Донецькій області). Джерело фінансування: спеціальний фонд обласного бюджету (кошти від «митного експерименту»).

Шановні водії! Будьте обережні за кермом! Невдовзі відремонтовану проїзну частину промаркують дорожньою розміткою!

Нагадуємо! У спекотний період діють обмеження руху великовантажного автотранспорту! Просимо перевізників та водіїв дотримуватися нормативних вагових параметрів! На Донеччині обмеження руху діють впродовж усього літнього періоду – з 08:00 до 20:00!

 

Прес-служба Служби автомобільних доріг у Донецькій області