портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Спортивний захід для дітей Донеччини з нагоди 10-ї річниці звільнення Краматорська, Слов’янська, Дружківки, Костянтинівки

Опубліковано 06 липня 2024 року, 13:39 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

З нагоди десятої річниці звільнення Краматорська, Слов’янська, Дружківки та Костянтинівки від проросійських терористів у дитячому спортивному таборі на Закарпатті відбувся спортивний захід.

Хлопці та дівчата змагалися на швидкість, спритність, координацію. Активно провели час у рухових іграх, естафетах, зіграли у футбол.

Оздоровлення в спортивному таборі, починаючи з 20 червня, проходять близько 70 дітей. Через повномасштабну російську агресію проти України й активні бойові дії, на жаль, багато молоді з Донеччини наразі позбавлені можливості регулярно займатися фізичною культурою та спортом. Тому літній спортивний табір, як форма проведення дозвілля, є гарною можливістю для покращення фізичного і психіко-емоційного стану дітей.

Захід організовано за ініціативи управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації і Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».