портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Стан фінансування матеріального забезпечення та страхових виплат управлінням виконавчої дирекції ФССУ в Донецькій області

Опубліковано 25 листопада 2022 року, 15:08

Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області продовжує фінансування лікарняних працівникам підприємств, установ, організацій області.

Станом на 25.11.2022 профінансовано надання матеріального забезпечення за заявами-розрахунками, які були подані роботодавцями до відділень Фонду по 13 вересня 2022 року.

Учора для фінансування допомог по тимчасовій непрацездатності, по вагітності та пологах, на поховання, допомоги по тимчасовій непрацездатності, пов'язаній з виробництвом, управлінням направлено на рахунки відділень 2 902,74 тис. грн.

Зазвичай направлені кошти надходять на рахунки роботодавців упродовж декількох банківських днів, однак під час воєнного стану строк може подовжуватися. Після цього роботодавці спрямують виплати на рахунки працівників.

Щомісячні страхові виплати для потерпілих на виробництві і членів їх сімей профінансовано за жовтень у повному обсязі.

Слідкувати за станом фінансування е-лікарняних працівники можуть онлайн у телеграм-каналі Фонду: https://t.me/socialfund.

Інформацію щодо роботи відділень управління в Донецькій області можна отримати за телефонами гарячих ліній відділень управління: http://www.fssu.gov.ua/fse/control/don/uk/publish/article/112137.

За матеріалами управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області