портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Покровську стартувала акція «16 днів проти насильства»

Опубліковано 25 листопада 2022 року, 15:32 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна взяла участь у відкритті всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», яка відбулась у м. Покровськ. 

Під час візиту Юлія Костюніна ознайомилась з результатами роботи денного центру допомоги жертвам домашнього насильства й передала для постраждалих від насильства осіб рюкзаки з гігієнічними наборами.  

Разом із керівниками Покровської районної військової адміністрації Володимиром Замотаєвим, Покровської міської військової адміністрацій Сергієм Добряком, та Авдіївської міської віськової адміністрації Віталієм Барабашем взяла участь в акції, у межах якої було створено інтерактивну інсталяцію.

Складається вона із мозаїки та у Покровську була встановлена в одному з торгівельних центрів міста. Крім Покровської громади, такі інсталяції було створено  у Добропільській, Костянтинівській та Краматорській громадах, які є учасниками програми «Міста і громади вільні від домашнього насильства», що впроваджується  Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні.

«Не зважаючи на ті події, які зараз відбуваються в нашій країні та на те, що Донеччина є зоною бойових дій, в регіоні продовжують працювати соціальні служби. Сьогодні наша спільна мета-ознайомити якомога більшу кількість населення з цією темою та надати всі механізми державної допомоги, на які лише може розраховувати людина, яка зазнала насильства»,- зауважила Юлія Костюніна.

За матеріалами управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації