портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Стартував новий проєкт для молоді та молодіжних рад Донеччини

Опубліковано 09 вересня 2024 року, 14:37 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

5 вересня 2024 року у межах робочої зустрічі членів молодіжної ради при Донецькій облдержадміністрації з представниками громадської організації «Заходи» було презентовано проєкт  «Діяльність UNICEF та ZaHODY на Донеччині 2024-2025», який буде реалізовано за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (UNICEF).

Перший компонент проєкту спрямований на інституційну підтримку роботи обласної молодіжної ради та молодіжних рад Маріупольської, Краматорської, Костянтинівської та Покровської громад. Протягом реалізації проєкту представники цих молодіжних рад отримають менторські консультації, проведуть стратегічні сесії, пройдуть низку тренінгів з актуальних питань молодіжної політики та отримають підтримку у проведенні адвокаційних кампаній із проблемних питань.

Другий компонент проєкту передбачає проведення низки тренінгів у сфері підтримки психічного здоров'я для молоді, яка перебуває на території Донецької області. 

У межах третього компоненту реалізації проєкту молодіжним громадським організаціям Донеччини буде надана можливість отримати фінансову підтримку на реалізацію 50 мініініціатив у своїх громадах.

Реалізація проєкту відкриває нові можливості для молодіжної спільноти Донеччини через інституційне зміцнення, розвиток лідерських якостей та підтримку психічного здоров’я.