портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Студенти Донецької області запрошуються стати учасниками Всеукраїнської акції «GOxChange»

Опубліковано 28 березня 2019 року, 10:24 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Вже цієї весни студенти з різних куточків країни зможуть відкрити для себе інші українські міста, обмінятися досвідом та створити власні проекти. 

Національні обміни молоддю будуть проведені в рамках всеукраїнської акції #GOxChange в 5 містах (Харків, Запоріжжя, Херсон, Івано-Франківськ та Маріуполь), першим з яких стане Маріуполь. 

З 19 по 28 травня 2019 року 30 студентів з усіх регіонів України "прокачають" навички лідерства, проектного управління та командної взаємодії. 

Організаторами акції виступили Мiнiстерство молоді та спорту України, Донецька обласна державна адміністрація, громадська організація Global Office за підтримки Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC) разом з Маріупольським державним університетом. 

Взяти участь мають змогу студенти закладів вищої освіти будь-якої спеціальності. Головне – бути готовим навчатися та бажати працювати над створенням соціально важливих проектів. 

Дедлайн подачі заявок: 8 квітня. 

Анкета тут: ➤  https://bit.ly/2Fe8rSR 

Довідково. #GOxChange починався як програма обміну студентів між східними та західними регіонами України. Пілотний проект відбувся в лютому-березні 2018 року та об’єднав 46 студентів Ужгородського національного та Маріупольського університетів.