портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Світло для понад 27 тисяч родин у 7 населених пунктах вдалося відновити на Донеччині за добу

Опубліковано 16 вересня 2022 року, 13:28

Активні бойові дії на Донеччині тривають. Попри обстріли енергетикам вдалося отримати дозвіл від військових та відновити електропостачання 7 населених пунктів на Донеччині. Знову зв світлом – понад 27 тисяч родин. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі роблять усе можливе, щоб забезпечити жителів Донеччини електроенергією та підтримати їх у цій важкій ситуації.

За 15 вересня аварійно-ремонтні бригади повністю чи частково повернули електропостачання до 7 населених пунктів регіону. Знову з електрикою оселі 27 669 родин у Бахмутському, Краматорському та Покровському районах.

Найбільше відновлень вчора вдалося виконати у Слов’янській громаді – тут енергетики повернули світло у понад 24 тисячі родин. Ще понад 3 тисячі осель знову зі світлом у Торецькій громаді. Крім того з дозволу військових енергетикам вчора також вдалося попрацювати у Авдіївській, Мар’їнській та Костянтинівській громадах.

В регіоні зберігається вкрай складна ситуація. Найскладніші напрямки – Авдіївський, Бахмутський, Торецький, Мар’їнський. Без світла поки що залишаються 89 населених пунктів області.

За матеріалами ДТЕК Донецькі електромережі