портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Як долучитися до створення та реалізації спільної партнерської благодійної програми «Дітям війни»

Опубліковано 16 вересня 2022 року, 12:52 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації  запрошує долучитися до створення та реалізації спільної партнерської благодійної програми «Дітям війни».

За більш детальною інформацією просимо звертатись до засновника Фонду Анатолія КОВАЛЬСЬКОГО тел.: +38 067 382 31 10, координатор проекту Гумінська Світлана тел.: +38 096-842-68-90.

З 17.03.2022 року у місті Кам'янець-Подільському місцевими активістами розпочала роботу БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «SOS Штаб Громадянської Оборони» (далі – Фонд), який координує дії волонтерів та благодійників для забезпечення потреб мирного населення, яке вимушено прибуває на територію міста Кам'янець-Подільського та Кам'янець-Подільського району з регіонів, де ведуться бойові дії. Основною метою діяльності Фонду є допомога людям, що постраждали від воєнних дій, внутрішньо переміщеним особам (далі – ВПО) та іншим соціально незахищеним верствам населення.

На даний час наш Фонд розпочинає партнерську благодійну програму «Дітям війни». Мета благодійного проєкту «Дітям війни» - адаптація, соціалізація та поліпшення психічного стану дітей ВПО, що травмовані війною, шляхом тривалого проживання з однолітками у безпеці, в рекреаційних зонах, туристичних та готельних комплексах мальовничої Західної України, без відриву від навчання в школі, та під наглядом дитячих психологів і професійних вихователів, що надаватимуть психологічну допомогу та навчать технікам, які запобігають розвитку посттравматичного стресового розладу та ускладнень у майбутньому.

Програма розрахована на 30 днів та включає в себе: проживання в комфортабельних чотиримісних номерах із власним санвузлом та гарячою водою, комплексне чотирьохразове якісне харчування, психологічні тренінги, заняття з англійської мови, розваги та екскурсії. Також, Фонд забезпечує якісним Інтернет з’єднанням, яке буде достатнім для можливості дистанційного навчання під час перебування в готелі.     

Зазначаємо, що загальна собівартість перебування в готелі складає 950 грн. з особи на день. Фонд бере на себе зобов’язання покрити більшу частину вартості проживання у сумі 650 грн. Тобто,  для реалізації програми не вистачає суми у розмірі 300 грн. на особу на день. 

Готельний комплекс на сьогодні має можливість прийняти до 70 дітей одночасно.

Крім того, зазначаємо, що транспортування дітей до готелю здійснюється вашою стороною та обов’язково із розрахунку на десять дітей один дорослий супроводжуючий, який також буде перебувати з дітьми на час дії програми.

Докладніше про нас та наш проєкт Ви можете дізнатися з презентації  та з публічних мереж Фонду:

Веб-сайт: https://sos-sgo.info

Telegram: https://t.me/sos_podillya

Facebook: https://www.facebook.com/groups/sos.podillya