портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Святковий концерт «Сила нескорених» провели до Дня українського добровольця

Опубліковано 14 березня 2023 року, 20:20 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

Щороку 14 березня в Україні відзначається День українського добровольця. Пам’ятна дата встановлена Верховною Радою України у 2017 році з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету й територіальної цілісності нашої держави.

З нагоди відзначення цього свята та підняття військово-патріотичного духу бійців ЗСУ 14 березня 2023 року КЗ «Бахмутський фаховий коледж культури і мистецтв імені Івана Карабиця» спільно з військовим оркестром ОНТЦ сил підтримки Збройних сил України для військовослужбовців Кам’янець–Подільського гарнізону провели урочистий концерт «Сила нескорених».

Захід відбувся у концертній залі Будинку офіцерів м. Кам’янець_Подільський. На ньому, крім військовослужбовців, були присутні викладачі та студенти Кам’янець–Подільського національного університету імені Івана Огієнка та Кам’янець–Подільського коледжу культури і мистецтв, мешканці міста та внутрішньо переміщені особи. Концерт відвідало близько 350 осіб.

Переконані, що святковий захід залишив у відвідувачів приємні враження та сприяв зміцненню військово-патріотичного духу у всіх присутніх.

Віримо в Україну! Віримо в ЗСУ! Переможемо!

За матеріалами управління культури і туризму облдержадміністрації