портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Святкування Дня Прапора України в гуманітарних хабах Донеччини

Опубліковано 23 серпня 2023 року, 21:00 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

#Вісті_з_гуманітарних_штабів 

В гуманітарних хабах за межами нашої області внутрішньо переміщені особи приєдналися до відзначення державного свята Дня Прапора України.

У гуманітарному хабі Мар'їнської міської військової адміністрації у м. Павлоград діти та молодь з Мар’їнської громади взяли участь в урочистому патріотичному заході «Моя Україна – вільна й незалежна». Під час проведення тематичної бесіди та вікторини молодь поглибила свої знання про історичне минуле і героїчне сьогодення України, національні та державні символи Батьківщини. Діти читали вірші про Україну, виконували інструментальні музичні твори.

У гуманітарному хабі «Єднання» Покровської міської військової адміністрації у м. Кропивницький юні бахмутяни взяли участь в майстер-класі з виготовлення державного символу - прапора України. Творчий процес виготовлення доповнювався розповіддю про історію появи та значення українських символів. Також, усією командою було створено прапор України, де кожен з дітей написав своє побажання країні. На завершення зустрічі дівчата та хлопці у супроводі дорослих вийшли на вулицю і всім містянам до свята дарували прапорці України.

У м. Кам’янське працівники хабу та мешканці Очеретинської громади також долучилися до святкування Дня Державного Прапора України, і всі разом розгорнули наш Державний символ Незламності і Перемоги! Зі святом! 

За інформацією департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації