портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Святкування Новорічних та Різдвяних свят у Маріупольському пансіонаті для ветеранів війни та праці №1

Опубліковано 28 грудня 2019 року, 16:40 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Новій рік та Різдво – це саме ті свята , на які чекають люди незалежно від віку - від малечі до їх дідусів та бабусь. Новий Рік – одне із найзагадковіших свят. Це, мабуть, єдина знаменна подія, що впродовж століть і щорічно відзначається людьми у всіх країнах і на всіх континентах.

24 грудня в Маріупольському пансіонаті для ветеранів війни та праці № 1 з концертно–розважальною програмою виступили дитячі колективи школи-інтернату № 37 м. Маріуполя. Тепла та святкова атмосфера, яка панувала під  час виступу маленьких артистів, сприяла піднесеному настрою підопічних. Учні подарували кожному підопічному новорічну листівку, з любов’ю зроблену своїми руками.

Поїздка підопічних до парку «Веселка» вразила новорічною ілюмінацією: ялинка, «кришталеві» дерева, різнокольорові гірлянди, декоративні сяючі прикраси. Все це викликало почуття, мовби вони опинилися у казковій країні.

З новорічною концертною програмою «Радість в подарунок» виступили художні колективи міського будинку культури. Різноманітні жанри, яскраві костюми, цікаві світлові оформлення, виступи дитячих колективів вразили підопічних і подарували багато позитивних емоцій. А щире вітання з святами казкових персонажів Діда Мороза та Снігуроньки додали неперевершених вражень, повернувши всіх присутніх на мить у дитинство.

Зараз в Україні Різдво Христове святкують по юліанському та григоріанському календарям. До 25 грудня в пансіонаті була проведена розважальна вікторина «Різдво Христове» представниками церкви «Перемога». Підопічні з цікавістю слухали виступи (вірші, пісні, притчі) представників церкви, активно відповідали на питання вікторини,  отримуючи за вірні  відповіді солодощі та календарі.

Напередодні свята з Новим Роком та Різдвом Христовим підопічних привітала адміністрація пансіонату і побажала міцного здоров’я, довгих років життя, бадьорості, гарного настрою. Дід Мороз та Снігуронька, які прийшли на свято, подарували кожному підопічному новорічні подарунки.