портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В Україні за день закрили понад 5300 гральних закладів

Опубліковано 28 грудня 2019 року, 16:24

Минулого тижня по всій території України протягом одного дня було закрито понад 5300 гральних закладів. Про це заявив Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

“Минулого тижня ми за 1 день закрили понад 5300 гральних закладів по всій території України. Чутки про те, що хтось десь знову відкрився - неприпустима історія. Ми звернулися до людей із закликом фіксувати імовірні випадки поновлення роботи гральних залів”, - заявив Олексій Гончарук.

Прем’єр-міністр додав, що на Урядову гарячу лінію вже надійшло декілька повідомлень, реакцією на які стало закриття 4 нелегальних гральних залів завдяки зверненням людей. За словами Олексія Гончарука, дзвінки на Урядову гарячу лінію 1545 безкоштовні.

Підставою для закриття гральних закладів стало те, що Кабінет міністрів 20 грудня ухвалив розпорядження про боротьбу з незаконним гральним бізнесом, який працював під виглядом розповсюджувачів державних лотерей. Після ухвалення цього рішення міністр внутрішніх справ Арсен Аваков дав доручення Національній поліції до 16-ї години 20 грудня припинити функціонування гральних закладів.