портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Свято спорту в Дружківці

Опубліковано 24 червня 2018 року, 18:30

 На Донеччині у Дружківці відбулося обласне святкування Міжнародного олімпійського дня. 23 червня площа «Молодіжна» перетворилася на арену демонстрації понад 20 видів спорту, це локації з: боротьби, важкої атлетики, самбо, дзюдо, тхеквондо, кікбоксингу, карате, змішаних єдиноборств, боксу, скелелазіння, баскетболу, футболу, легкої атлетики, настільного тенісу та багатьох інших видів спорту. Серед тих, хто демонстрував свої вправність та уміння під час показових виступів, були як новачки так і досвідченні спортсмени.

  Яскравим початком свята став виступ вихованців «УШУ» обласної комплексної дитячо-юнацької школи під керівництвом заслуженого тренера України Віталія Болдарєва, спортсмени виконали китайський традиційний танок-виставу «танець дракона». Наступними хто дивував гостей та мешканців Дружківки була команда черлідінгу з міста Покровськ під керівництвом президента Донецької обласної федерації черлідінгу Наталії Коновалюк, з виступом під композицію «Україна – це моя перлина».

   Серед почесних гостей запрошених на спортивне свято були: заступник голови Донецької облдержадміністрації, голова відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області Віктор Ремський, директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, міський голова Дружківки Валерій Гнатенко, а також титуловані спортсмени області. «Уявіть собі, що сьогодні в різні години у зв’язку з різними часовими поясами понад двісті країн світу відмічатимуть Міжнародний олімпійський день. Спорт, мабуть, єдине що об’єднує всіх людей в світі. Сьогодні я дякую кожному з вас, що ви займаєтесь спортом, починаючи від маленьких, юних спортсменів і закінчуючи ветеранами спорту» - наголосив заступник керівника області Віктор Ремський. Також він привітав присутніх з Днем державного службовця та подякував працівникам міської ради Дружківки за чудово організоване свято. Після урочистої церемонії нагородження кращих спортсменів Донеччини за підсумками травня, на всіх присутніх очікував забіг проспектом Космонавтів, до якого могли долучитися всі охочі.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації