портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Тарифи на тепло на нинішній опалювальний сезон не зростатимуть

Опубліковано 05 жовтня 2021 року, 18:15

Тарифи на тепло на нинішній опалювальний сезон змінюватися не будуть. Про це голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив на брифінгу у Краматорську сьогодні, 5 жовтня.

«Тарифи змінюватись не будуть», - сказав очільник області.

Він нагадав, що Меморандум про непідвищення рівня тарифів було підписано під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, яке відбулося 30 вересня в Києві під головуванням Президента України.

Зокрема державна компанія «Нафтогаз» постачає газ для побутових споживачів за сталою ціною 7,96 грн за кубометр. А для підприємств теплокомуненерго «Нафтогаз» пропонує трирічні контракти з ціною 7,42 грн за кубометр на перший рік в частині обсягу газу для населення. Це особливо важливо зараз, коли російський Газпром влаштовує справжню кризу на європейському газовому ринку.

Загалом до опалювального сезону комунальне господарство Донецької області майже повністю готове: уже готові 92% житлових приміщень, 95% соціальних установ, 90% котелень та 93% тепломереж.