портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Тренінг-семінар для керівників та волонтерів молодіжних центрів Донеччини «Активізація громади в ОТГ» відбувся у Святогірську

Опубліковано 18 грудня 2020 року, 15:30 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Тренінг-семінар для керівників та волонтерів молодіжних центрів Донецької області «Активізація громади в ОТГ» провели спеціалісти Донецького обласного дитячо-молодіжного центру на базі ТГК «Зелений гай» (м. Святогірськ) з 15 по 18 грудня.

Учасники та учасниці тренінгу-семінару спільними зусиллями напрацювали багато ідей та тем для проєктів соціальних дій у своїх громадах із залученням молоді та волонтерів. Завдяки наданим інструментам роботи по активізації мешканців громад, продумали, як вони працюватимуть зі своєю громадою, які перспективи цієї співпраці: необхідні ресурси, співвідношення сподівань мешканців з реаліями, координація роботи тощо. Усвідомили, що, перш за все, необхідно спиратися на такі «залізні принципи» як відкритість, об`єктивність, відповідальність, чітка координованість дій, компетентність, толерантність.

Тренінг-семінар «Активізація громади в ОТГ» було проведено за підтримки управління сім`ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації.

Організаторами було вжито всі необхідні санітарні та протиепідемічні заходи (відповідно до офіційних рекомендацій Уряду) для забезпечення безпеки учасників під час проведення заходу.