портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Тренінг з волонтерського менеджменту "Мотивація волонтерів"

Опубліковано 21 вересня 2024 року, 18:06 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

20 вересня Донецький обласний дитячо-молодіжний центр провів другу частину тренінгу з волонтерського менеджменту, головною темою якого стала "Мотивація волонтерів".

Захід зібрав активних учасників і учасниць, які прагнуть підвищити свою ефективність у волонтерській діяльності та створити стійкі мотиваційні механізми для підтримки волонтерських ініціатив. 

ід час тренінгу особлива увага була приділена підходам до мотивації волонтерів, а також визначенню етичних завдань і умов для забезпечення успішної та відповідальної волонтерської діяльності. Учасники та учасниці ознайомилися з важливими аспектами, як емоційна підтримка волонтерів, збереження балансу між особистими цілями та спільними завданнями, а також створення позитивної атмосфери в командах.

Дружня та відкрита атмосфера заходу сприяла активній взаємодії між учасниками. Кожен та кожна мали можливість поділитися своїм досвідом у волонтерській діяльності, обговорити виклики та успіхи, а також отримати цінні поради від колег. Такий обмін досвідом допоміг не лише поглибити знання з волонтерського менеджменту, але й зміцнити зв'язки, формуючи єдину спільноту.

Захід став важливою сходинкою на шляху до формування ефективних волонтерських ініціатив, де мотивація відіграє ключову роль у залученні нових волонтерів та підтримці тих, хто вже активно працює в цій сфері.

Проєкт розроблений на основі проміжних результатів обласного опитування молоді та молодіжних працівників та працівниць, який проводився Донецьким обласним дитячо-молодіжним центром за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів НПВ Донецької облдержадміністрації з метою покриття нагальних потреб молодіжних працівників/працівниць, збереження та підтримки сталої комунікації провайдерів молодіжної політики на території Донецької області.