портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Три підприємства Донеччини отримали статус таких, чия діяльність є критично важливою для економіки та життєдіяльності області

Опубліковано 13 вересня 2023 року, 15:15

Три підприємства Донеччини отримали статус таких, чия діяльність є критично важливою для економіки та життєдіяльності області. Відповідне рішення ухвалили сьогодні на засіданні профільної комісії, повідомив в.о.голови Донецької облдержадміністрації Ігор Мороз.

Заявку на отримання статусу направили підприємства трьох галузей, передбачених постановою Кабміну: медицини, сільського господарства та сфери безоплатних послуг. В результаті

статус критично важливих підприємств отримали Стоматологічна поліклініка у Костянтинівці, Територіальний центр соціального обслуговування у Покровську і агрофірма «Єлизавета» з Іллінівської громади.

- Усі вони відповідають критеріям, встановленим Кабміном, і, по суті, є незамінними на своєму полі роботи у своїх громадах. Тепер ці підприємства будуть мати змогу зберегти своїх працівників в умовах війни і продовжувати обслуговувати жителів Донеччини, - зазначив Ігор Мороз.