портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Три сім'ї з числа внутрішньо переміщених осіб отримали квартири у Краматорську

Опубліковано 15 листопада 2021 року, 20:10

Три сім'ї з числа внутрішньо переміщених осіб отримали квартири у Краматорську, придбані в рамках субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо підтримки територій, що зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту на сході України. 

Ключі від квартир вручили сьогодні Віце-прем’єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук, голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко, міський голова Краматорська Олександр Гончаренко. 

Павло Кириленко зазначив, що за цими приємними подіями стоїть спільна робота, яка буде набагато полегшена тим, якщо всі будуть з порозумінням ставитися до першочерговості проблем. 

«Ми виконуємо свої функції – розбудовуємо Донеччину попри складнощі, перепони, які були, є і будуть. Надалі робота з цієї програми, як і в цілому робота з внутрішньо переміщеними особами, робота з населеними пунктами, наближеними до лінії розмежування як на території, підконтрольній українській владі, так і на непідконтрольній українській владі, КПВВ будуть продовжуватися, бо це покращення життя населення Донеччини, населення України. Я хочу, щоб всі зрозуміли, що Україна єдина, бо на окупованій території проживають такі ж самі українці», - наголосив Павло Кириленко.