портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Триває робота із запобігання виробничому травматизму на підприємствах Донецької області

Опубліковано 17 червня 2024 року, 12:45 , ГУ ПФУ в Донецькій області

Робота страхових експертів з охорони праці Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області спрямована на запобігання нещасним випадкам та професійним захворюванням на підприємствах, в установах та організаціях області. 

З початку 2024 року фахівці Головного управління провели 232 семінари, наради, засідання круглого столу, надали 897 консультацій представникам підприємств, установ та організацій області з питань охорони праці. 

Страховими експертами надано роз’яснення з питань вжиття заходів із запобігання нещасним випадкам і профзахворюванням, створення належних і нешкідливих умов праці на робочих місцях, проведення навчань щодо дій працівників, спрямованих на збереження життя та здоров’я в умовах воєнного стану, надання домедичної допомоги постраждалим тощо.

Фахівці Головного управління взяли участь у роботі 462 комісій з розслідування, за результатами засідань яких складено 482 акти про нещасні випадки та професійні захворювання (149 — пов’язані з виробництвом, 38 — не пов’язані з виробництвом та 295 — хронічні професійні захворювання).

Для отримання інформації та консультацій з питань охорони праці звертайтеся за телефонами «гарячої лінії» Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області — https://is.gd/k3Jttq.

За матеріалами Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області.