портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Нові види суспільно корисних робіт – нові можливості для пошукачів

Опубліковано 17 червня 2024 року, 15:47 , Донецький обласний центр зайнятості

Донецька обласна служба зайнятості продовжує активно долучати безробітних до суспільно корисних робіт у рамках урядової програми «Армія відновлення». Пошукачі отримують тимчасову зайнятість та виконують різні види робіт. Найчастіше вони займаються відновленням пошкодженого майна, облаштуванням приміщень під укриття, надають соціальні послуги в пунктах незламності тощо.

Нещодавно на Добропільщині з’явився новий вид суспільно корисних робіт. Починаючи з червня у Шахівській громаді розпочали свою роботу громадські пральні, у яких місцеві мешканці з числа вразливих категорій мають можливість безкоштовно прати свої речі. Такі заклади працюють у селах Торецьке, Шахове та Грузьке. Їх обслуговуванням займаються безробітні, які працюють на суспільно корисних роботах. Вони допомагають місцевим мешканцям отримати послуги з прання та сушіння. 

З моменту дії проєкту за кількістю залучених до суспільно корисних робіт громадян  Донеччина займає одну з лідируючих позицій серед інших областей України. 

З початку року для участі у суспільно корисних роботах видано понад 7,8 тис.  направлень. 

Запрошуємо бажаючих приєднатись до «Армії відновлення», адже це чудовий шанс для людей, які тимчасово залишились без роботи, покращити своє фінансове становище та надати користь країні.

Детально про цей вид зайнятості за посиланням: https://bit.ly/4emc0WV.

За консультаціями щодо участі в проєкті звертайтеся до фахівців центру зайнятості https://bit.ly/3oSCie0 або телефонуйте до call-центру Донецького обласного центру зайнятості безкоштовно 0-800-33-61-67.