портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Дніпрі відбувся тренінг з профілактики професійного вигорання

Опубліковано 25 жовтня 2024 року, 09:09 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

У місті Дніпро представники органів соціального захисту населення області взяли участь у тренінгу з профілактики професійного вигорання.

Захід організований у межах проєкту «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб», що реалізується Благодійною організацією «Благодійний Фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» за фінансування Агентства ООН у справах біженців в Україні (УВКБ ООН).

Під час заходу учасники тренінгу детально ознайомились з поняттям «синдром емоційного вигорання», його основними фазами розвитку, причинами і симптомами; визначили основні умови збереження емоційного здоров’я, формування стресостійкості; мали змогу підвищити самооцінку та впевненість у собі. Обговорили також стресові реакції та п’ятикрокову модель подолання стресу, поведінку в конфліктах.

На практиці відпрацювали навички володіння техніками та інструментами по роботі з проявами вигорання (тренувальні та дихальні вправи, техніка вербального тестування).

У тренінгу взяли участь 30 представників органів соціального захисту населення області, які мали можливість поглибити та розширити знання для відновлення та покращення психічного здоров’я, отримати відповіді на поставлені запитання щодо вправ та технік для зняття психоемоційної напруги та розвантаження.