портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області обговорили питання щодо реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади»

Опубліковано 01 грудня 2020 року, 15:46

Питання, пов’язані з реалізацією проєкту  «Поліцейський офіцер громади»,  обговорили  заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін,   представники Головного управління Національної Поліції України та керівники об’єднаних територіальних громад. 

На сьогодні Національна поліція забезпечила всіх 15 поліцейських офіцерів громад табельною вогнепальною зброєю, повним екіпіруванням; планшетними пристроями, засобами відеофіксації та іншими необхідними речами, необхідними для надання якісних поліцейських послуг.

Об’єднані територіальні громади  в межах своїх можливостей забезпечили поліцейських офіцерів громад службовими приміщеннями, меблями, оргтехнікою. Значу допомогу в устаткуванні поліцейських станцій надали  партнери з міжнародної організації ПРООН в Україні.

«Поліцейському треба допомагати – як з житлом, так і з паливно-мастильними матеріалами. Поліцейський буде знаходитися у громаді цілодобово і забезпечувати правопорядок на своїй території. Ми зі свого боку будемо надавати всіляку підтримку, щоб мешканці почувалися у безпеці», - наголосив Вадим Філашкін.

Нагадаємо,  сьогодні на Донеччині презентували проєкт «Поліцейський офіцер громади» та вручили 6 службових автомобілів першим поліцейським ОТГ.