портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області понад 11,5 тисяч осіб взяли участь у тестуванні з української мови та літератури в рамках ЗНО-2020

Опубліковано 30 червня 2020 року, 15:30

Понад 11,5 тисяч осіб взяли участь у тестуванні  з української мови та літератури в рамках зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО-2020)  у Донецькій області.

Тестування пройшло сьогодні в 72 підготовлених пунктах, розташованих у Бахмуті, Волновасі, Добропіллі, Костянтинівці, Краматорську, Кураховому, Маріуполі, Покровську, Селидовому, Слов’янську.

Із 15938 зареєстрованих осіб у ньому узяли участь 11597 осіб (72,8%). Із них – 121, які проживають на тимчасово окупованій території. Організовано підвезення 2,4 тис. осіб до пунктів тестування.

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна з метою здійснення моніторингу організації проведення зовнішнього незалежного оцінювання, дотримання реалізації протиепідемічних заходів в умовах карантину в пунктах проведення тестування відвідала Костянтинівку. Вона констатувала, що задля проведення зовнішнього незалежного оцінювання були вжиті усі необхідні заходи з безпеки та охорони приміщень. На вході медичні працівники міряли температуру тіла, проводилася обробка рук дезінфікуючими засобами, а учасники тестувань дотримувалися безпечної соціальної дистанції.

«У зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції заходи безпеки є першочерговою умовою при проведенні зовнішнього незалежного оцінювання. Ми дбатимемо про здоров’я учасників тестування, виконуючи усі карантинні заходи, що були передбачені», - наголосила Юлія Костюніна.

Нагадаємо, що у Донецькій області 7116 осіб взяли участь у тестуванні з математики, яким 25 червня розпочалась основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання.