портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині більше 7 тисяч осіб взяли участь у тестуванні з математики в рамках ЗНО-2020

Опубліковано 25 червня 2020 року, 14:00

У Донецькій області 7116 осіб взяли участь у тестуванні з математики, яким 25 червня розпочинається основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання.

Тестування з математики проведено в 42 підготовлених пунктах, розташованих у м.Бахмуті, Костянтинівці, Краматорську, Кураховому, Маріуполі, Покровську, Слов’янську. Усі учасники та пункти тестування забезпечені протиепідемічними засобами.

Із 9236 зареєстрованих осіб узяли участь у сьогоднішньому тестуванні 7116 осіб (77%). Із них – 59, які проживають на тимчасово окупованій території. Лінію розмежування не змогли перетнути 459 осіб (89% від тих, хто бажав узяти участь у ЗНО).

Ті учасники, які не змогли взяти участь у тестуванні через поважні причини, мають змогу перереєструватися на додаткову сесію (протягом 5 днів).

Організовано підвезення 1,5 тис. осіб до пунктів тестування.

Нагадаємо, що з метою створення безпечних умов, забезпечення засобами протиепідемічного захисту пунктів тестування і учасників зовнішнього незалежного оцінювання, єдиного вступного іспиту, єдиного фахового вступного випробування у 2020 році департамент освіти і науки облдержадміністрації за дорученням Кабінету Міністрів України передав 19 червня органам управління у сфері освіти міських рад, райдержадміністрацій, військово-цивільних адміністрацій засоби протиепідемічного захисту. Донецька область отримала їх від групи Нафтогаз в особі АТ «Укргазвидобування», Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), Посольства Швейцарії в Україні.