портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Велике будівництво»: Якість ремонтів дитсадків на Донеччині знаходиться на досить високому рівні

Опубліковано 25 червня 2020 року, 15:10

Якість ремонтів дитячих садків  на Донеччині, які включені до  національного проєкту «Велике будівництво», знаходиться на досить високому рівні. Про це повідомила заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна за підсумками проведеного обстеження трьох об’єктів будівництва у Бахмуті. 

"Будівництво дитячих садочків за проєктом "Велике будівництво" не зупиняється ні на хвилину. Деякі об'єкти готові вже на 95%, і ми сподіваємось, що першого вересня всі вони вже приймуть перших дітей. Наразі обласна влада просить підрядні організації пришвидшити виконання робіт, зокрема, внутрішні ремонти та облаштування територій. В цілому якість ремонтів на досить високому рівні, і я вірю, що нашим дітям буде комфортно тут грати та вчитись",- зазначила Юлія Костюніна.

У Бахмуті реалізується три проєкта в рамках «Великого будівництва», спрямованого на масштабну розбудову якісної інфраструктури України. У місті проводяться  капітальні ремонти у  дошкільних  навчальних закладах № 56 «Гусельки»,  № 39 «Кульбабка» та № 49 «Кріпиш».    Загалом у Донецькій області будуть проведені ремонти у чотирьох дошкільних навчальних закладах (один - у Маріуполі та три - у Бахмуті), а також реконструкція нежитлової будівлі  для розміщення садочка в м. Краматорськ.