портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області продовжується робота з психосоціальної підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства

Опубліковано 12 лютого 2020 року, 15:17 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

11 лютого відбулась робоча зустріч спеціалістів управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання та Донецького обласного центру соціальних служб для сім'ї дітей та молоді з представниками GIZ (Бюро Німецького товариства по міжнародній співпраці).

У Донецькій області GIZ реалізує проект «Розбудова структур надання послуг та освітнього потенціалу для психосоціального забезпечення у Східній Україні». З метою зміцнення структур надання психосоціальних послуг проект співпрацює з партнерами з регіональних та муніципальних адміністрацій, а також з неурядового сектору. Загальною метою проекту є стале поліпшення доступу населення до орієнтованих на потреби послуг з психосоціальної підримки у громадах.

В ході робочої зустрічі були обговорені питання співпраці з GIZ з посилення діяльності спеціалізованих служб (мобільні бригади та притулки) та підвищення їх компетенції у роботі з особами, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.