портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області продовжується відновлення житлових будинків у прифронтовій зоні

Опубліковано 31 липня 2019 року, 16:02 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Станом на 31 липня продовжується відновлення житла у прифронтовій зоні - Мар’їнці, Красногорівці, Авдіївці, Торецьку, Зайцевому, Лебединському, Бердянському, Сопиному, Чермалику, Гранітному, Миколаївці, Новолуганському. Про це повідомляє голова Донецької ОДА Павло Кириленко на своїй сторінці у Фейсбук. 

"Кошти на придбання будівельних матеріалів виділяються з обласного бюджету, з регіонального матеріального резерву. Відновлювальні роботи проводять бригади ДСНС,"- зазначає голова ДонОДА. Він також подякував рятувальникам за роботу, адже вони працюють у небезпечних зонах, де відмовляються працювати цивільні будівельники.

З початку року обласним коштом відновили 140 одиниць житла, з початку ремонту (серпня 2017-го) роботи завершили на 1087 об’єктах.

Суттєву допомогу у відновленні приватного житла, яке постраждало внаслідок бойових дій, надають міжнародні організації (зокрема, Червоний Хрест, Адра, Людина в біді, Норвезька рада у справах біженців). За їх фінансової підтримки вдалося відновити 2492 приватні будинки.