портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області стаціонарне лікування проходять 444 пацієнти з СОVID-19

Опубліковано 12 жовтня 2020 року, 16:59

Кількість вільних ліжок у закладах охорони здоров’я, визначених для профільної госпіталізації пацієнтів з СОVID-19, у Донецькій області становить 22% станом на 12 жовтня. Про це інформує комунальний заклад охорони здоров'я «Інформаційно-аналітичний центр медичної статистики».

На сьогодні в області стаціонарне лікування проходять 444 пацієнти з коронавірусною хворобою.

Ще 776 ліжок у медзакладах зайнято хворими з підозрою на СОVID-19.

З початку пандемії на Донеччині на COVID-19 захворіли  5699 осіб, з них 2111 пацієнтів одужало, ще 3520 – продовжують лікування. Шістдесят вісім випадків коронавірусної хвороби завершилося летально.

Від понеділка Бахмут, Вугледар, Краматорськ, Мирноград, Покровськ, Слов’янськ та Слов’янський район віднесені до помаранчевої зони, а Добропілля, Дружківка, Костянтинівка, Лиман, Маріуполь, Новогродівка, Селидове, Соледар, Торецьк, а також Бахмутський, Великоновоселківський, Добропільський, Мар’їнський, Нікольський, Олександрівський та Покровський райони – до жовтої.

«Прошу з усією відповідальністю ставитися до ситуації. Не можна недооцінювати хворобу. Єдиний надійний спосіб протистояти їй – дотримуватися карантинних обмежень та протиепідемічних рекомендацій МОЗ. Бережіть себе та своїх близьких!», -  закликав голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

Інші новини за темою