портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області відбулось спецпогашення марки "Героїчні професії. Залізні люди"

Опубліковано 01 листопада 2023 року, 16:26

"Героїчні професії. Залізні люди". Саме під такою назвою вийшла нова серія поштових марок, присвячених українським залізничникам. Це справді залізні люди, які щодня в найважчих умовах працюють для того, щоб відновити сполучення з деокупованими населеними пунктами, вивезти тисячі людей з-під обстрілів, вчасно доставити вантажі та ліквідувати наслідки злочинів російських окупаційних військ. 

Сьогодні в.о. голови Донецької обласної військової адміністрації Ігор Мороз разом із керівником Донецького регіону АТ "Укрпошта" Максимом Сутковим, директором регіональної філії "Донецька залізниця" АТ "Українська залізниця" Олександром Носулько та начальником Луганської обласної військової адміністрації Артемом Лисогором взяли участь у спецпогашенні марки. 

У цьому наборі — дві марки, присвячені евакуаційним рейсам з Херсону до Львова, де залізничники проявили мужність та самопожертву заради порятунку людей. Також до блоку входять тематичний конверт і поштівка.

Ігор Мороз зазначив, що попереду нас всіх чекає ще багато викликів, та він впевнений, що разом ми зможемо все подолати! Працюємо разом для перемоги!