портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області відбулось засідання Регіональної комісії з визначення статусу осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи

Опубліковано 12 березня 2024 року, 09:07

Під керівництвом заступника голови Донецької облдержадміністрації Олександра Шевченка 11 березня відбулось чергове засідання Регіональної комісії з визначення статусу осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. 

У засіданні взяли участь представники Департаменту соціального захисту населення, департаменту охорони здоров’я, обласного центру медико-соціальної експертизи, Головного управління Пенсійного фонду та Національної соціальної сервісної служби Донецької області, а також представники громадських організацій, які активно працюють у сфері підтримки постраждалих від Чорнобильської катастрофи. 

Комісія ретельно проаналізувала та врахувала всі фактори, які впливають на стан здоров'я та соціальне положення кожного постраждалого. 

Учасники засідання розглянули всі справи на відповідність вимогам чинного законодавства та прийняли спільні обґрунтовані рішення з видачі або заміни відповідних посвідчень громадянам згідно з Порядком видачі посвідчень особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.