портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області відзначили День студента

Опубліковано 20 листопада 2019 року, 17:00 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

У різних містах та районах Донецької області відсвяткували День студента.

14 листопада студентство Бахмута відсвяткувало Міжнародний День Студента. На цей раз молодь міста зібралась в Бахмутському міському центрі культури та дозвілля ім. Є. Мартинова.

Зі святом студентів привітали секретар Бахмутської міської ради Світлана Кіщенко та начальник управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Людмила Махничева.

У святковій програмі були нагороджені найкращі представники студентської молоді. Нагородження за номінаціями «Студент – лідер року» та «Обдарований студент».

Студенти всіх навчальних закладів міста приготували творчі подарунки: пісні та танці, виступи СТЕМів.

У Покровську міська рада привітала студентство зі святом і подарувала їм незабутню екскурсію на дно стародавнього моря.

Молодь з трьох навчальних закладів - ДонНТУ Україна (Donntu Ua), Навчально-науковий індустріальний інститут ДонНТУ та Комунальний заклад "Покровський педагогічний коледж" - побували у соляних шахтах м. Соледар.

Прогулянка з екскурсоводом на глибині 300 метрів під землею у величезному залі висотою з дев’ятиповерховий будинок залишила незабутні враження у студентів.

У Краматорську з 11 по 14 листопада пройшов фестиваль студентської молоді «СтудДія». У фестивалі взяли участь 6 команд з різних навчальних закладів міста.  Він складався з декількох конкурсних етапів, на яких молодь  показала свої творчі, креативні та розумові здібності, а саме: гра – пантоміма «Крокодил», інтелектуально-розважальна гра «Quiz Time!», турнір з кібер-спорту по файтингу «Mortal Kombat 11», турнір з більярду.

Заключним етапом фестивалю у Краматорську став гала-концерт, де студенти вишів змагалися за головний титул конкурсу. Представники краматорського самоврядування та  управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації відзначили кращих студентів міста, які вносять значний вклад в його культурний розвиток.